Kreatív játékokkal a gyermekekért!

Sporttal és kreatív játékokkal a gyermekek neveléséért és egészségéért Alapítvány

"A gyermeknevelés kreatív vállalkozás. Inkább művészet, semmint tudomány"    Bettelheim

Szemléletünk és céljaink!

Az Alapítvány működése során meg kívánja teremteni azokat az oktatási, nevelési, működési formákat, eszközöket, amelyek a kisgyermekkortól felnőttkorig biztosítják a felnövekvő nemzedék sport, illetve kreatív készségfejlesztő játékokkal folytatott nevelésének lehetőségeit azon intézményeknek, amelyek aktív részét képezik az ellátó rendszernek.

Az Alapítvány célja oktatási-, gyermeknevelési és szociális intézmények egyesületek, alapítványok támogatása anyagilag, illetve az oktatást, nevelést sportolást és a kreatív készségek fejlesztését támogató eszközökkel.

Magyarország sportolni vágyó fiataljainak egészséges életmódra nevelése a sport versenyszerű és amatőr módon történő népszerűsítése, nevelés támogatása országos szinten, az ehhez szükséges személyi és tárgyi feltételek megvalósításának elősegítése. Környezeti, szellemi, művészeti értékek és hagyományaik feltárása, megismertetése, a fenntartható természeti és társadalmi környezet kialakításának elősegítése.

Együtt könnyebb!

2018-ban több intézménynek nyújtottunk támogatást partnereink pályázatain keresztül. Szoros együttműködésben több országos programunk is lesz 2019-ben, hangsúlyt fektetve a helyi területeken történő fejlesztésekre.

Programjaink keretein belül elsősorban intézményekkel, önkormányzatokkal és egyéb szervezetekkel működünk együtt annak érdekében, hogy minél több szakembert tudjunk megszólítani. Munkájuk gyümölcseként az alapítvány a lehető legtöbb gyermek képzését, oktatását, egészséges éltmódját tudja támogatni.