Kreatív játékokkal a gyermekekért!

Sporttal és kreatív játékokkal a gyermekek neveléséért és egészségéért Alapítvány

"A gyermeknevelés kreatív vállalkozás. Inkább művészet, semmint tudomány"    Bettelheim

Szemléletünk és céljaink!

Az Alapítvány működése során meg kívánja teremteni azokat az oktatási, nevelési, működési formákat, eszközöket, amelyek a kisgyermekkortól felnőttkorig biztosítják a felnövekvő nemzedék sport, illetve kreatív készségfejlesztő játékokkal folytatott nevelésének lehetőségeit azon intézményeknek, amelyek aktív részét képezik az ellátó rendszernek.

Az Alapítvány célja oktatási-, gyermeknevelési és szociális intézmények egyesületek, alapítványok támogatása anyagilag, illetve az oktatást, nevelést sportolást és a kreatív készségek fejlesztését támogató eszközökkel.

Magyarország sportolni vágyó fiataljainak egészséges életmódra nevelése a sport versenyszerű és amatőr módon történő népszerűsítése, nevelés támogatása országos szinten, az ehhez szükséges személyi és tárgyi feltételek megvalósításának elősegítése. Környezeti, szellemi, művészeti értékek és hagyományaik feltárása, megismertetése, a fenntartható természeti és társadalmi környezet kialakításának elősegítése.

Tekintse meg programjainkat, amelyeken keresztül minden évben több ezer gyermek kreatív, játékos fejlesztéséhez, oktatásához járulunk hozzá.