Kreatív játékokkal a gyermekekért!

Segítsen, hogy segíthessünk!

Alapítványunk minden támogatást szívesen fogad, legyen az bármilyen mértékű. Céljaink eléréséhez Ön is hozzájárulhat. A képeken a MOA ált. iskola kis diákjai 2019. májusában madarak fák napját ünnepelve alkotnak. Évente több programon keresztül több száz intézménnyel együtt működve járulunk, hozzá több ezer gyermek oktatásához, támogatóink segítségével.

Irányított támogatás (valamely programunk közvetlen támogatása) esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Anyagi támogatás esetén közvetlen utalásra vagy banki befizetésre van lehetőség, illetve postai csekken történő támogatásra. Postai csekk igénylése esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy írásban.

Önkéntesség vagy nem anyagi jellegű támogatás esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Legyen kiemelt céges támogatónk és indítsunk közösen országos támogatói programot! Céges támogatás esetén kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Támogatását köszönjük!

Közlemény rovatba kérjük írják be az  „Adomány” szót, különben az Alapítvány a támogatást/adományt nem fogadja el.

Bankszámla vezető bank: Budapest Bank

Bankszámlaszám: 10101030-21949900-01005008

Név: Sporttal és kreatív játékokkal a gyermekek neveléséért és egészségéért Alapítvány

(Utalás esetén név mezőbe elegendő a "Sporttal és kreatív játékokkal"  részt beírni)

Székhely: 8200 Veszprém, Viola utca 2.

Szervezet nyilvántartási száma: 19-01-0001813

Statisztikai számjel: 19099338-9499-569-19

Eljáró bíróság neve: Veszprémi Törvényszék (Ügyszám 1900/Pk.60068/2018)

Adószám: 19099338-1-19